ΝΔ: Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Κ. Τσιάρας, αναπληρωτές Πλεύρης, Ράπτη

Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναλαμβάνει ο βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός και διευθυντής της ΚΟ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον ορισμό του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας. Σύμφωνα με τον κ. Τασούλα, καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου αναλαμβάνει ο βουλευτής Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας, έχοντας ως αναπληρωτές τον βουλευτή Α' Αθηνών Θάνο Πλεύρη και την βουλευτή Β'1 Βόρειου Τομέα Ζωή Ράπτη.

Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναλαμβάνει ο βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός και διευθυντής της ΚΟ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, όπως είχε συμβεί και την κοινοβουλευτική περίοδο από το 2019 έως και το 2023.
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΟΣΑ: Ρυθμός ανάπτυξης 2% φέτος και 2,5% το 2025

Ο ΟΟΣΑ τονίζει ότι οι βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία είναι η ενίσχυση …