Βουλή: Διακόπηκε η συνεδρίαση λόγω αδιαθεσίας του Δημήτρη Κουτσούμπα

Διακόπηκε για λίγα λεπτά η συνεδρίαση - Ο ίδιος είπε ότι είχε ένα σπασμό στη μέση του - Καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές 

Ολιγόλεπτη διακοπή είχε η συνεδρίαση της Βουλής καθώς ο γ.γ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της ομιλίας του από το βήμα της Βουλής. 

Ο ίδιος κατά την ομιλία του ανέφερε ότι είχε πρόβλημα με την μέση του. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα φάνηκε πως ο πόνος έγινε πιο οξύς με αποτέλεσμα να μην αντέχει και να διακοπεί η συνεδρίαση με τους βουλευτές να τρέχουν να τον βοηθήσουν. 

Λίγα λεπτά αργότερα η συνεδρίαση ξανάρχισε με τον ίδιο να αναφέρει από το βήμα πως είχε έναν σπασμό στην μέση του ενώ με χιουμοριστικό ύφος απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Κώστα Τασούλα, είπε πως «η συμβουλή να χάσω κιλά δε γίνεται τώρα σε 5 λεπτά». 

«Μας κοψοχολιάσατε» του είπε στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Τασούλας. «Το χειροκρότημα ήταν για το πέσιμο» ανταπάντησε ο κ. Κουτσούμπας, ενώ χρειάστηκε τη βοήθεια συντρόφων του, για να κατέβει από το βήμα.

Σημειώνεται ότι καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Τα Πειραματικά, πυλώνας στρατηγικής για βελτίωση σχολείων

Επιπλέον, σήμερα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία απόδοσης τυχαίου αριθμού προτεραιότητας, σε περίπτωση ισοβαθμίας στα Πρότυπα …