Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα στη Σύνοδο Κορυφής ΝΑΤΟ - Με ποιους θα συναντηθεί

Ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της συνόδου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει από αύριο στη διήμερη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Σύμφωνα με το προγραμμα, την Τρίτη, ο Πρωθυπουργός θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας, Edi Rama και τον Πρόεδρο του Μαυροβουνίου, Jakov Milatović.

Το βράδυ της Τρίτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθήσει σε δείπνο που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Λιθουανίας, Gitanas Nausėda, στους ηγέτες των κρατών μελών του ΝΑΤΟ, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Την Τετάρτη, ο Πρωθυπουργός θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Emmanuel Macron, τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdoğan, τον Καγκελάριο της Γερμανίας, Olaf Scholz και τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Dimitar Kovačevski.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπως ενημερώνουν κυβερνητικές πηγές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: «Έως και 10% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με το ΙΝΚΑ»

Κοινή δήλωση Μανόλη Χνάρη, Χριστίνας Σταρακά υπευθύνων ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Γιώργου Νικητιάδη …