Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ: Συνάντηση ΥΕΘΑ Ελλάδας-Ιταλίας

Με τον υπουργό 'Αμυνας της Ιταλίας Guido Crosetto συναντήθηκε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους

Με τον υπουργό 'Αμυνας της Ιταλίας Guido Crosetto συναντήθηκε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους.

"Συζητήσαμε για το εξαιρετικό επίπεδο της διμερούς αμυντικής συνεργασίας και την κοινή θέλησή μας για την περαιτέρω ενίσχυσή της και σε θέματα αμυντικής βιομηχανίας. Ανταλλάξαμε απόψεις για την κατάσταση ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη συνεργασία μας για προώθηση της σταθερότητας στην περιοχή", έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο κ. Δένδιας.

Περαιτέρω γνωστοποίησε ότι στη σύνοδο της Συμμαχίας στο Βίλνιους είχε συνομιλία με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg και τους υπουργούς Εξωτερικών της Λιθουανίας Gabrielius Landsbergis και της Νορβηγίας κα Anniken Huitfeldt.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Η Ελλάδα δεν είναι Λουξεμβούργο, δεν είναι όλοι φίλοι μας, δίπλα δεν μας ρίχνουν γαρύφαλλα

Ο Ν. Δένδιας τόνισε ότι το αμυντικό μας οικοσύστημα προσφέρει στο ΑΕΠ το αμελητέο, όπως …