ΣΥΡΙΖΑ: Με τις αποφάσεις της προηγούμενης συνεδρίασης η διαδικασία για την εκλογή αρχηγού

Παράλληλα επιβεβαιώθηκε η απόφαση της προηγούμενης συνεδρίασης για τον οδικό χάρτη και την διαδικασία για την εκλογή αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ που θα αποτελέσει και την εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας στην Κεντρική Επιτροπή

Οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, θέματα τακτικής και ενδεχόμενες υποψηφιότητες για δήμους και περιφέρειες, συζητήθηκαν στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα επιβεβαιώθηκε η απόφαση της προηγούμενης συνεδρίασης για τον οδικό χάρτη και την διαδικασία για την εκλογή αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ που θα αποτελέσει και την εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου.

Από την Κεντρική Επιτροπή θα ζητηθεί και η εξουσιοδότηση προκειμένου να αποφασίσει η Πολιτική Γραμματεία για τα θέματα των αυτοδιοικητικών εκλογών και συγκεκριμένες υποψηφιότητες σε δήμους και περιφέρειες. Η Πολιτική Γραμματεία από κοινού με την Επιτροπή για την Τοπική Αυτοδοίκησης θα συνεδριάσει ξανά την επόμενη Τρίτη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης προσπαθεί να εργαλειοποιήσει πολιτικά την αποφυλάκιση του Μιχαλολιάκου

«Τόλμησε σήμερα, αντί να σιωπήσει για τις πράξεις και τις παραλείψεις του κόμματός του, να …