ΣYΡΙΖΑ: Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται η συνεδρίαση για τον οδικό χάρτη εκλογής νέας ηγεσίας

Η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας προβλέπει διαρκές συνέδριο στα τέλη Αυγούστου και εκλογή προέδρου στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς και έκτακτο συνέδριο μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Με τοποθετήσεις στελεχών συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αργότερα θα γίνει η ψηφοφορία για τον οδικό χάρτη εκλογής νέας ηγεσίας του κόμματος, ενώ χθες κατατέθηκαν συνολικά τέσσερις υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου, της Έφης Αχτσιόγλου, του Ευκλείδη Τσακαλώτου, του Νίκου Παππά και του Στέφανου Τζουμάκα.

Υπενθυμίζεται ότι η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας προβλέπει διαρκές συνέδριο στα τέλη Αυγούστου και εκλογή προέδρου στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς και έκτακτο συνέδριο μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Παύλος Πολάκης διευκρίνισε ότι θα διεκδικούσε την προεδρία, αν η διαδικασία λάμβανε χώρα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως ζητούν αρκετά στελέχη.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τουρκική Milliyet

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι οι δύο χώρες αντιμετωπίζουν κοινές προκλήσεις και θα πρέπει να μιλάνε περισσότερο …