ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ: Τη διεξαγωγή debate αποφάσισαν οι 4 υποψήφιοι για την ηγεσία

Το debate θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα στις 3 Σεπτεμβρίου - Συμφωνήθηκε να ξεκινήσει κεντρική καμπάνια, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη συμμετοχή των μελών στις εσωκομματικές διαδικασίες,

Τη διαξαγωγή debate κατά πάσα πιθανότητα στις 3 Σεπτεμβρίου αποφάσισαν μεταξύ άλλων οι τέσσερις υποψήφιοι για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα στην Κουμουνδούρου.

Κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νίκος Παππάς, ο Στέφανος Τζουμάκας και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αποφασίστηκε ότι η εκλογική διαδικασία θα είναι ίδια με αυτή της εκλογής του Αλέξη Τσίπρα, με τους 4 υποψηφίους να συμφωνούν πως το μεγάλο στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η συμμετοχή στη διαδικασία ανάδειξης νέου προέδρου.

Επίσης, συμφωνήθηκε να ξεκινήσει κεντρική καμπάνια, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη συμμετοχή των μελών στις εσωκομματικές διαδικασίες, στα τέλη Ιουλίου.

Η συνάτηση διεξήχθη παρουσία των δύο γραμματέων του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου και Γιώργου Βασιλειάδη.

Όσον αφορά στις προτάσεις που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης, ο Νίκος Παππάς πρότεινε και δεύτερο debate πριν το συνέδριο. Ωστόσο, οι υπόλοιποι τρεις υποψήφιοι εξέφρασαν προβληματισμούς καθώς σε περίπτωση που υπάρξει και πέμπτος υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τότε εκ των πραγμάτων θα αποκλειστεί από το δεύτερο debate.

Σημειώνεται ότι μέχρι και το Διαρκές Συνέδριο η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων παραμένει ανοιχτή. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων έως 10.5.2024

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων από τον e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ, ΟΠΕΚΑ, υπουργείο εργασίας από 8 …