Το 2030 θα πετά με τουρκικούς κινητήρες το τουρκικό μαχητικό ΚΑΑΝ

Η τουρκική αεροδιαστημική βιομηχανία υποστηρίζει πως το τουρκικό μαχητικό θα είναι ισάξιο του F-35

Το 2030 αναμένεται να πετάει με τουρκικούς κινητήρες το τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος ΚΑΑΝ, την ώρα που όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης, η τουρκική αεροδιαστημική βιομηχανία υποστηρίζει πως το τουρκικό μαχητικό θα είναι ισάξιο του F-35.

Την ίδα ώρα, τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Τουρκία θα εκσυγχρονίσει ρωσικά μαχητικά και συγκεκριμένα τα SU-25 του Αζερμπαϊτζάν.

Οι αλλαγές του Ερντογάν λόγω της προσπάθειάς του να προσεγγίσει την Αίγυπτο

Εν τω μεταξύ ο Ταγίπ Ερντογάν μίλησε στους νέους αστυνομικούς και απέφυγε να κάνει το σήμα των «μουσουλμάνων αδελφών» με τα τέσσερα δάχτυλα υψωμένα, καθώς κατέβασε το χέρι του.

«Η στολή που φοράτε με υπερηφάνεια, είναι παράσημο τιμής που φέρνει στον λαό μας την ηρεμία αλλά και την ασφάλεια. Προτεραιότητα σας να είναι η προστασία της τιμής του επαγγέλματος σας της στολής σας. Από εσάς περιμένω να προστατεύσετε τις αρχές μας όπως μια πατρίδα, ένα έθνος, μια σημαία και ένα κράτος» είπε ο τούρκος πρόεδρος.

Σενάρια για τα F-16

Τέλος, νέα σενάρια ακούγονται για τα F-16 της Τουρκίας τα οποία συνδέονται με τις ΗΠΑ, τη Σουηδία, την Ελλάδα και την ΕΕ, με τον Ερντογάν να λέει πως τον Οκτώβριο θα αποφασίσει το κοινοβούλιο.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Προϋπολογισμός 2024: Ποιές είναι οι κύριες πηγές για την αύξηση των εσόδων

Οι θετικές εξελίξεις αναφορικά με το πρωτογενές πλεόνασμα του 2023, που διαμορφώθηκε στο 1,9% του …