ΣΥΡΙΖΑ: Η Πολιτική Γραμματεία δεν κατέληξε για τον Δήμο Αθηναίων - Ποια ονόματα ακούστηκαν

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης θα έχει τη στήριξη της Κουμουνδούρου για την περιφέρεια Αττικής - Ξανά στο τραπέζι το όνομα του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά για τον Δήμο Αθηναίων

Σε μαραθώνιο χωρίς... τέλος εξελίχθηκε η σημερινή Πολιτική Γραμματεία στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, μετά από πολλές ώρες συνεδρίασης, δεν υπήρξε συμφωνία στο βασικό θέμα συζήτησης, τον υποψήφιο για τον Δήμο Αθηναίων.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ελήφθη απόφαση για την περιφέρεια Αττικής. Το κόμμα της Κουμουνδούρου θα στηρίξει τον δήμαρχο Νίκαιας Γιώργο Ιωακειμίδη, ο οποίος εκτιμάται ότι διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά στον Δήμο Αθηναίων, έπεσε ξανά στο τραπέζι το όνομα του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά. Ο ίδιος δεν φαίνεται αρνητικός στο ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του, ωστόσο οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά τη συνάντηση που θα έχει μαζί του μία τριμελής επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα υπόλοιπα ονόματα των υποψηφίων είναι τα εξής:

Κώστας Ζαχαριάδης
Νίκος Φίλης
Κώστας Τσουκαλάς
Όλγα Μπαλαούρα
Πέτρος Φιλίππου

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Μεγάλη Εβδομάδα

Την πρόγνωση του καιρού μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο έκανε ο μετεωρολόγος του ΕΡΤNews, κ. …