Το μήνυμα του ΥΠΕΞ στις ΗΠΑ για τη βοήθεια με 3 πυροσβεστικά ελικόπτερα στον Βόλο

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα ανακοίνωσε το πρωί ότι αναπτύχθηκαν τρια αμερικανικά πυροσβεστικά ελικόπτερα στο Βόλο την Παρασκευή

Ευχαριστήριο μήνυμα στις πυροσβεστικές ομάδες των Ηνωμένω Πολιτειών που επιχειρούν στις φωτιές στην Ελλάδα έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εξωτερικών. 

"Ευχαριστούμε από καρδιάς τις πυροσβεστικές ομάδες των ΗΠΑ που επιχειρούν στην Ελλάδα. Εκτιμούμε πολύ τη βοήθειά σας" τονίζει στο tweet το ΥΠΕΞ. 

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα ανακοίνωσε το πρωί ότι αναπτύχθηκαν τρια αμερικανικά πυροσβεστικά ελικόπτερα στο Βόλο την Παρασκευή για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την καταπολέμηση των φονικών δασικών πυρκαγιών στην περιοχή.

"Στεκόμαστε στο πλευρό της Ελλάδας και με τους γενναίους άνδρες και γυναίκες στην πρώτη γραμμή αυτών των σωτήριων επιχειρήσεων" τόνιζαν οι ΗΠΑ. 

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γέλεν: Η ανεξαρτησία της Fed, «κλειδί» για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα

Στην ομιλία της την ερχόμενη Παρασκευή η Γέλεν θα επιχειρηματολογήσει ως προς τη διατήρηση της …