ΝΔ - Αυτοδιοικητικές εκλογές: Μένει Γλυφάδα ο Παπανικολάου, δεν πάει στην Περιφέρεια

Ο δήμαρχος Γλυφάδας ανακοίνωσε στο Facebook την απόφασή του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον Δήμο - Εντείνονται οι φήμες για υποψηφιότητα Χαρδαλιά στην Περιφέρεια

Τέλος στο σενάριο που τον ήθελε να κατειβαίνει υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής έβαλε με ανάρτησή του στο Facebook ο νυν δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Το όνομα του κ. Παπανικολάου είχε βγει στο προσκήνιο ως υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής, μετά τη δυσαρέσκεια τη Νέα Δημοκρατία για τον Γιώργο Πατούλη και τα... ζεϊμπέκικα σε εκδήλωση, εν μέσω κρίσης καύσωνα και πυρκαγιών.

Ο κ. Παπανικολάου ανακοίνωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στον Δήμο Γλυφάδας. Πιο αναλυτικά η ανάρτησή του: 

Με όλη μου την αγάπη.
Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της.
Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε.
Για αυτά που έρχονται.
Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού "Η Γλυφάδα μας".
Τα καλύτερα είναι μπροστά 

Πλέον, όλα παραμένουν ανοιχτά για την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στην Περιφέρεια Αττικής, όπως ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα για τον Γιώργο Πατούλη. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν την Τρίτη, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο - Ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη

Ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια, σε αυτούς που θωράκισαν την άμυνα …