Προς το τέλος της εβδομάδας η συνεδρίαση των «Σπαρτιατών» για το θέμα των εννέα βουλευτών

Υπενθυμίζεται, ότι την περασμένη Πέμπτη ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Στίγκα

Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος «Σπαρτιάτες», σχετικά με το θέμα της «ανταρσίας» εννέα βουλευτών, προγραμματίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, προς το τέλος της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται, ότι την περασμένη Πέμπτη, 27 Ιουλίου, ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Στίγκα. Ο τελευταίος ανέφερε ότι δεν είχε γνώση των όσων είπε ο βουλευτής Λάρισας και πως όφειλε να πάρει κάποια μέτρα.

Ακολούθησε η κοινή γραπτή δήλωση των εννέα - από τους δώδεκα - βουλευτών των «Σπαρτιατών», στην οποία ανέφεραν, μεταξύ άλλων: «Καταδικάζουμε τις αντιδεοντολογικές και απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου του κόμματος στην Ολομέλεια της Βουλής εις βάρος του συναδέλφου μας κ. Κωνσταντίνου Φλώρου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ 2024-2025. Αιτήσεις δικαιούχων

Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων περιόδου 2024-2025 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), αναμένεται …