Το απόγευμα η συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με τον Νίκο Παππά για τον δήμο της Αθήνας

Ο Νίκος Παππάς αναμένεται να λύσει τον γρίφο και να απαντήσει εάν τελικά θα είναι υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας

Συνάντηση με τον μπασκετμπολίστα, Νίκο Παππά, θα έχει τριμελής επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα το απόγευμα στο πλαίσιο των διεργασιών για την επιλογή υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο Νίκος Παππάς αναμένεται να λύσει τον γρίφο και να απαντήσει εάν τελικά θα είναι υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας.

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει αύριο σε κάθε περίπτωση για να αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Είτε θα επικυρώσει την υποψηφιότητα του Νίκου Παππά εάν υπάρξει μία θετική απάντηση από τον ίδιο είτε θα προχωρήσει στα επόμενα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την υποψηφιότητα στον δήμο της Αθήνας.

Μέχρι αύριο θα έχει ξεκαθαρίσει κι αυτό το ζήτημα, όπως έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα στην Περιφέρεια Αττικής, όπου Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιώργου Ιωακειμίδη.
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

HENKEL ΕΛΛΑΣ: Πρόστιμο 395.125 ευρώ στην πολυεθνική εταιρεία

Η παράβαση αφορά καθαριστικά προϊόντα (απορρυπαντικά και άλλα) ευρείας κατανάλωσης Mε απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης, …