ΣΥΡΙΖΑ για τις φωτιές στο Γ.Ν Νίκαιας: «Η πολιτική της ΝΔ απαξιώνει το ΕΣΥ»

«Τα αίτια της πυρκαγιάς και το ενδεχόμενο εμπρησμού πρέπει να διερευνηθούν άμεσα από τις αρμόδιες αρχές» τονίζει σε ανακοίνωσή του το κόμμα 

«Να διερευνηθούν τα αιτία της πυρκαγιάς στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας» ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας παράλληλα ότι «η πολιτική της ΝΔ απαξιώνει το ΕΣΥ»

«Μέσα σε πέντε ώρες, από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι το πρωί του Σαββάτου, σημειώθηκαν τρεις πυρκαγιές στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Παρόμοιο περιστατικό υπήρξε και πριν λίγες ημέρες με σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια ασθενών και προσωπικού.

Τα αίτια της πυρκαγιάς και το ενδεχόμενο εμπρησμού πρέπει να διερευνηθούν άμεσα από τις αρμόδιες αρχές.

Την ίδια ώρα, πρέπει να αντιμετωπιστεί η έλλειψη σύγχρονων και λειτουργικών συστημάτων πυρασφάλειας και πυροπροστασίας στα περισσότερα δημόσια νοσοκομεία.

Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα σημειώνεται κύμα παραιτήσεων γιατρών από το ΕΣΥ, ενώ τα μεικτά πληρώματα στο ΕΚΑΒ δεν μπορούν να καλύψουν τις τραγικές ελλείψεις.

Για ακόμη μία φορά αναδεικνύεται η απαξίωση και η υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας από την πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας». 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών στο ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα την 1η Μαΐου

Τα καταστήματα των τραπεζών θα παραμείνουν ανοιχτά, καθόσον η 1η Μαΐου θα είναι εργάσιμη. Ωστόσο, …