Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη εξέφρασε ο Κροάτης πρωθυπουργός

Ο Πρωθυπουργός της Κροατίας εξέφρασε στον Πρωθυπουργό τα συλλυπητήριά του για τη δολοφονία του φιλάθλου στη Νέα Φιλαδέλφεια και την εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη

Με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις για τις διμερείς σχέσεις και τις περιφερειακές εξελίξεις με επίκεντρο τα Δυτικά Βαλκάνια. Συζητήθηκαν ακόμη θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. 

Ο Πρωθυπουργός της Κροατίας εξέφρασε στον Πρωθυπουργό τα συλλυπητήριά του για τη δολοφονία του φιλάθλου στη Νέα Φιλαδέλφεια και την εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη. Σχετικά με το ζήτημα της προσωρινής κράτησης Κροατών, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε επικοινωνία για σχετική ενημέρωση.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Σταθεροποίηση των τιμολογίων αναμένεται τον Μάιο

Σύμμαχος των καταναλωτών είναι κατά κύριο λόγο οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η συμμετοχή των οποίων …