Χάρης Δούκας: Μέγιστη πρόκληση η συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Κασιδιάρη

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, για τον αποκλεισμό του συνδυασμού του Ηλία Κασιδιάρη στις αυτοδιοικητικές εκλογές

«Η συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές του καταδικασμένου για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής αποτελεί μέγιστη πρόκληση», τόνισε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για το δήμο Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ζητώντας παράλληλα από τα κόμματα του συνταγματικού τόξου να στηρίξουν την πρόταση του κόμματος ώστε να ανακόψουν την υποψηφιότητα του.

«Χρέος όλων μας είναι να βάλουμε στην άκρη τις κομματικές σκοπιμότητες και να υψώσουμε τείχος απέναντι στο μίσος, τη βία, το ρατσισμό και τις φονικές επιθέσεις», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων προσθέτοντας: «Καλώ όλους τους συνυποψήφιούς μου, του συνταγματικού τόξου, να συνταχθούν στην κοινή προσπάθεια υπεράσπισης της Δημοκρατίας και να υποστηρίξουν την πρόταση νόμου που έχει καταθέσει στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Στην Αθήνα, την πόλη που γεννήθηκε η Δημοκρατία θα κριθούμε όλοι από τις πράξεις μας».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο «γρίφος» με την ψήφο των Σπαρτιατών - Το πιθανότερο σενάριο

Τι προβληματίζει τους συνταγματολόγους - Το μεγάλο ζητούμενο να μην αλλοιωθεί το αποτέλεσμα των εθνικών …