Ράμα: Δεν θα καλούσα ποτέ στη θέση του κ. Μητσοτάκη την Ελληνίδα Πρόεδρο

Καλύτερα να μην ήμουν στο δείπνο που αξιοποιήθηκε για να αποσταλεί στην Αλβανία ένα αντιφατικό μήνυμα σε σχέση με την ιδιαίτερα φιλόδοξη προσδοκία της πρωτοβουλίας αυτής, αναφέρει ο κ. Ράμα

Την απουσία του από το δείπνο του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για τους ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων, στην Αθήνα σχολίασε ο Αλβανός πρωθυπουργός κ. Εντι Ράμα με ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

«Ο λόγος, είναι απλός, δε θέλησα να ανησυχήσω τον οικοδεσπότη και τους προσκεκλημένους του αυξάνοντας το θόρυβο πριν οι καλοί μου φίλοι, συγκεντρωμένοι στην Αθήνα ολοκληρώσουν το έργο τους», ανέφερε και πρόσθεσε: «Καλύτερα να μην ήμουν στο δείπνο που αξιοποιήθηκε για να αποσταλεί στην Αλβανία ένα αντιφατικό μήνυμα σε σχέση με την ιδιαίτερα φιλόδοξη προσδοκία της πρωτοβουλίας αυτής και ελπίζω ότι το ατυχές αυτό γεγονός να μη μπέρδεψε τους αξιότιμους προσκεκλημένους».

Υπενθύμισε ταυτόχρονα ότι τον προσεχή Οκτώβρη η Αλβανία θα ηγηθεί της Συνόδου της Διαδικασίας του Βερολίνου, στα Τίρανα. «Φυσιολογικά ο αγαπημένος φίλος μου και ο αξιοσέβαστος ομόλογός μου στην Αθήνα θα είναι προσκεκλημένος να μετάσχει και δε θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ να απαντούσα ανάμεσα στα δόντια, καλώντας στη θέση του την Ελληνίδα Πρόεδρο».

Άφησε, τέλος, να εννοηθεί ότι η μη πρόσκληση από τον κ. Μητσοτάκη, ήταν αποτέλεσμα πιέσεων από τρίτους.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …