ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοίνωση για την επίθεση στον Κώστα Βαξεβάνη

«Είναι μια ακόμη επίθεση κατά δημοσιογράφου, με προφανή στόχο την εκδίκηση για την ερευνητική του δουλειά αλλά και τον εκφοβισμό του», αναφέρεται στην ανακοίνωση

Καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την «τραμπούκικη», όπως την χαρακτηρίζει επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης και η οικογένειά του χθες στην Εύβοια.

Στην ανακοίνωσή του ακόμη αναφέρει: «Το μέγεθος της αθλιότητας του συγκεκριμένου τραμπούκου είναι τέτοιο, ώστε δεν δίστασε να επιτεθεί στον Κώστα Βαξεβάνη μπροστά στη μικρή του κόρη και να οδηγήσει στον τραυματισμό μέλους της οικογένειας του.

Είναι μια ακόμη επίθεση κατά δημοσιογράφου, με προφανή στόχο την εκδίκηση για την ερευνητική του δουλειά αλλά και τον εκφοβισμό του. Και είναι ένα ακόμη περιστατικό που επιβεβαιώνει το πλήγμα που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα η ελευθερία του Τύπου. Θεωρούμε δεδομένη την άμεση παρέμβαση των αρχών για την σύλληψη του άθλιου τραμπούκου και την τιμωρία του».

Τέλος, καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις «να καταδικάσουν απερίφραστα αυτή την άθλια επίθεση που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου και εντέλει κατά της ίδιας της δημοκρατίας».

Η δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου

Την επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης καταδικάζει με ανακοίνωσή της η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η εκφοβιστική επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης και μάλιστα μπροστά στα μάτια της μικρής του κόρης είναι απολύτως καταδικαστέα. Η ελευθερία του Τύπου δεν φιμώνεται από τέτοιου είδους επιθέσεις. Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον Κώστα Βαξεβάνη και την οικογένειά του».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεραπετρίτης - Φιντάν: Συνάντηση στο Λονδίνο

Οι συνομιλίες των κ. Γεραπετίτη και Φιντάν εστίασαν επίσης στις διμερείς σχέσεις και σε περιφερειακά …