ΣΥΡΙΖΑ: Στον «αέρα» το debate - Τι υποστήριξαν οι εκπρόσωποι των υποψηφίων

Τι υποστήριξε η πλευρά του Ευκλείδη Τσακαλώτου και τι η πλευρά του Νίκου Παππά - Θετική στο debate η Έφη Αχτσιόγλου

Του Αντώνη Αντζολέτου

«Μπερδεύονται οι γραμμές» στον ΣΥΡΙΖΑ για το debate μετά τη χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων των υποψηφίων προέδρων που πραγματοποιήθηκε μέσω zoom. Η πλευρά του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην τοποθέτηση που έκανε, υποστήριξε πως θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια ανοιχτή συζήτηση την οποία πρότεινε να κάνει η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά. Και μάλιστα να υπάρχει livestreaming με το κοινό να κάνει ερωτήσεις και οι διεκδικητές της ηγεσίας να απαντούν. 

Με ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών έκανε σαφές για πρώτη φορά δημόσια πως πλέον δεν επιθυμεί την πραγματοποίηση μιας συζήτησης με όρους τηλεοπτικούς: «Βιώνουμε ένα δραματικό καλοκαίρι, με πυρκαγιές που προκαλούν ανυπολόγιστη καταστροφή στη χώρα, και αναδεικνύουν με τον πιο οδυνηρό τρόπο, την αναποτελεσματικότητα μιας τραγικής κυβέρνησης και ενός ανήμπορου κράτους. Κατά συνέπεια, η πρόταση για ένα debate, με όρους μάλιστα τηλεοπτικού θεάματος, μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να ιδωθεί υπό το φως των νέων δεδομένων αφού ενδεχόμενη διεξαγωγή του, μέσα σε αυτό το κλίμα, θα έδειχνε αδιαφορία για την κοινωνία και τις πραγματικές της ανάγκες».

Από την πλευρά του Νίκου Παππά γίνεται ξεκάθαρο πως ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής θα επιμείνει στη διεξαγωγή της τηλεμαχίας και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση, όπως αυτή που προτείνει η νομαρχιακή Πειραιά, θα μπορούσε να γίνει συμπληρωματικά. Για τον κ.Παππά παραμένει στο τραπέζι η πρόταση για πραγματοποίηση της τηλεμαχίας στις 7 Σεπτεμβρίου. 

Από το περιβάλλον της Έφης Αχτσιόγλου δηλώνουν ότι είναι θετικοί στο να γίνει το debate, απλώς επισημαίνουν πως την Τετάρτη που θα ξανασυναντηθούν οι εκπρόσωποι των υποψηφίων θα πρέπει να εξεταστεί το νέο περιβάλλον εστιάζοντας στην εξέλιξη των πυρκαγιών. Θετική εμφανίστηκε και η πλευρά του Στέφανου Τζουμάκα.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η Ελλάδα παράδειγμα για τη Γερμανία με το εξαήμερο εργασίας;

Στην εβδομάδα των έξι ημερών εργασίας που θα καθιερωθεί άμεσα στην Ελλάδα αναφέρονται αρκετά γερμανικά …