Παππάς: Να ψηφίσουν και οι φίλοι του κόμματος

Υπάρχει μητρώο φίλων του κόμματος, νομίζω ότι πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε τρόπο ώστε να ψηφίζουν και οι φίλοι, δήλωσε ο κ. Παππάς

Υπέρ της συμμετοχής και φίλων του κόμματος τάχθηκε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ενόψει των επικείμενων εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, ο κ. Παππάς, κατά την περιοδεία του στις Σέρρες, δήλωσε ότι «νομίζω ότι θα πρέπει να βρούμε τρόπο να ψηφίζουν και οι φίλοι του κόμματος. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, θα πολλαπλασιάσει τη δύναμή μας και θα την κάνει πολιτικά ακόμα πιο ισχυρή». 

Ακολούθως, ο ίδιος πρόσθεσε «απολύτως ανοιχτή διαδικασία. Υπάρχει μητρώο φίλων του κόμματος, νομίζω ότι πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε τρόπο ώστε να ψηφίζουν και οι φίλοι».
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 322,37 μονάδων (+0,85%), στις 38.225,66 μονάδες …