ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης υποβαθμίζει την έκταση της καταστροφής από τις πυρκαγιές

«Μία ημέρα πριν τη συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές, ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ήδη τις προθέσεις του», εκτιμά ο κος Καλπάκης

Για υποβάθμιση της έκτασης της καταστροφής από τις πυρκαγιές εκ μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέργιος Καλπάκης.

«Την ώρα που ο Έβρος καίγεται για δωδέκατη ημέρα και η χώρα ζει μια τεράστιων διαστάσεων καταστροφή, με ανθρώπινες απώλειες και τραγικές επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον, ο κ. Μητσοτάκης ζει στον κόσμο του» αναφέρει χαρακτηριστικά, παραθέτοντας επιπρόσθετα πως ο πρωθυπουργός δήλωσε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ότι «η πορεία της οικονομίας αντισταθμίζει το σκοτεινό κλίμα λόγω πυρκαγιών».

«Μία ημέρα πριν τη συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές, ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ήδη τις προθέσεις του», συνοψίζει ο κος Καλπάκης προσθέτοντας πως ο κος Μητσοτάκης προσπαθεί να υποβαθμίσει την έκταση της καταστροφής για να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες του.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης προσπαθεί να εργαλειοποιήσει πολιτικά την αποφυλάκιση του Μιχαλολιάκου

«Τόλμησε σήμερα, αντί να σιωπήσει για τις πράξεις και τις παραλείψεις του κόμματός του, να …