Φορολογικές δηλώσεις 2023: Λήγει σήμερα το μεσημέρι η παράταση υποβολής

Όσοι δεν έχουν φανεί συνεπείς απέναντι στην εφορία κινδυνεύουν με πρόστιμα

Σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι λήγει η παράταση που είχε δοθεί από το υπ. Οικονομικών για τις φορολογικές δηλώσεις 2023, με αποτέλεσμα όσοι δεν έχουν φανεί συνεπείς απέναντι στην εφορίανα κινδυνεύουν με πρόστιμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, το 86,61% έχει τακτοποιήσει τη φορολογική του δήλωση μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα τα τα σχετικά στοιχεία μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί περισσότερες από 6.265.316 φορολογικές δηλώσεις σε σύνολο 6.500.000 δηλώσεων

Όσοι όμως «ξεχάσουν» να καταθέσουν τις δηλώσεις τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα που κυμαίνονται από 100 έως 500 ευρώ, καθώς και με ανάλογες προσαυξήσεις στον φόρο που τους έχει καταλογισθεί. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Σταθεροποίηση των τιμολογίων αναμένεται τον Μάιο

Σύμμαχος των καταναλωτών είναι κατά κύριο λόγο οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η συμμετοχή των οποίων …