CNN Turk: Στην Αθήνα ο Τούρκος υπουργός Άμυνας μετά τη συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν

Από τις πληροφορίες που μετέδωσε το τουρκικό μέσο προκύπτει ότι η επίσκεψη Γκιουέρ στην Αθήνα θα γίνει μεταξύ 5ης και 20ης Σεπτεμβρίου.

Μετά τη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη και Χακάν Φιντάν, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στην Άγκυρα, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ θα επισκεφθεί την Αθήνα για συνάντηση με τον ομόλογό του, Νίκο Δένδια, μετέδωσε πριν από λιγο το CNN Turk.

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο Μανώλης Κωστίδης, το τουρκικό μέσο αναφέρει ότι η συνάντηση των δύο υπουργών Άμυνας θα γίνει πριν από την συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Νέα Υόρκη, στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Από τις πληροφορίες που μετέδωσε το τουρκικό μέσο προκύπτει ότι η επίσκεψη Γκιουέρ στην Αθήνα θα γίνει μεταξύ 5ης και 20ης Σεπτεμβρίου.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Επισκέφθηκε φυλάκια στο Καστελλόριζο

Ο υπουργός αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη και τους οπλίτες και τους ευχαρίστησε για την …