Μητσοτάκης - Κακοκαιρία Daniel: Στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης

Ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί για τις ζημιές και για τον σχεδιασμό των επόμενων ωρών, καθώς το ισχυρότατο καιρικό φαινόμενο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη

Στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας μεταβαίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για τις καταστροφικές συνέπειες από το πέτρασμα της κακοκαιρίας Daniel και την εξέλιξη του φαινομένου.

Ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί για τις ζημιές και για τον σχεδιασμό των επόμενων ωρών, καθώς το ισχυρότατο καιρικό φαινόμενο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων, συντάξεων και εφάπαξ έως 28.2.2025

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων, συντάξεων και εφάπαξ από τον e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ, ΟΠΕΚΑ, από 24 Φεβρουαρίου …