Αχτσιόγλου: Κριτική στον Μητσοτάκη για την κακοκαιρία Daniel

Κριτική της υποψήφιας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς του πρωθυπουργού

Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τους χειρισμούς του αναφορικά με την πανδημία, πραγματοποίησε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου.

Πιο αναλυτικά η δήλωσή της: 

«Την ώρα που η κυβέρνηση δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πόσοι άνθρωποι αγνοούνται και οι φόβοι για αύξηση των θυμάτων μεγαλώνουν, ο κ. Μητσοτάκης μας ζητά να ξεχάσουμε ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι πρωθυπουργός της χώρας.

Μιλάει για «αναποδιά» όταν τρία χρόνια μετά την επέλαση της κακοκαιρίας του “Ιανού” δεν έκανε το παραμικρό σε επίπεδο πρόληψης, αρκούμενος μαζί με τους εκλεκτούς του στην τοπική αυτοδιοίκηση να μοιράζει απευθείας αναθέσεις με πρόσχημα τις καταστροφές.

Για τους κατοίκους της Θεσσαλίας που χάνουν τους ανθρώπους τους, που βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να πνίγονται στα λασπόνερα, οι βιβλικές καταστροφές δεν είναι μια «αναποδιά», αλλά προαναγγελθείσα καταστροφή.

Κι αυτή η καταστροφή έχει την υπογραφή του ξεχαρβαλωμένου "επιτελικού κράτους" του».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

«Πικρός» καφές: Στα υψηλότερα επίπεδα η τιμή του από το… 1979

Το πρόβλημα είναι πως ακόμα και η αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων, ο καφές, έρχεται πλέον …