Σακελλαροπούλου για Λάνθιμο: Μία μεγάλη διάκριση για έναν ιδιοφυή δημιουργό

Μέσα στη θλίψη και την αγωνία που μας συνέχει όλους, τέτοιες ειδήσεις απομακρύνουν για λίγο τον ζόφο, υπενθυμίζοντάς μας την παρηγορητική δύναμη της τέχνης, αναφέρει η κα. Σακελλαροπούλου

Με δήλωση της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συγχαίρει τον Γιώργο Λάνθιμο για τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ της Βενετίας τονίζοντας:

«Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μου στον Γιώργο Λάνθιμο, που με την ταινία του «Poor Things» κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας. Μία μεγάλη διάκριση για έναν ιδιοφυή δημιουργό, με εντελώς προσωπικό, άκρως αναγνωρίσιμο ιδίωμα. Μέσα στη θλίψη και την αγωνία που μας συνέχει όλους, τέτοιες ειδήσεις απομακρύνουν για λίγο τον ζόφο, υπενθυμίζοντάς μας την παρηγορητική δύναμη της τέχνης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ηλεκτρονικές επιδόσεις φορολογικών εγγράφων και υποχρεώσεις φορολογουμένων

Αριθμ. Α. 1076 – ΦΕΚ Τεύχος Β 2670/02.05.2024Καθορισμός των προϋποθέσεων, της διαδικασίας και κάθε άλλου …