Αναβάλλεται η λειτουργία υγειονομικών επιτροπών ΚΕΠΑ στην Περιφέρεια Θεσσαλία

Τα προγραμματισμένα ραντεβού που αναβάλλονται θα εξεταστούν άμεσα και κατά προτεραιότητα στις επόμενες ημέρες σε εμβόλιμες επιτροπές.

Η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν, λόγω της κακοκαιρίας, οι υγειονομικές επιτροπές ΚΕΠΑ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας (11/09/2023-15/09/2023), μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στους τοπικούς, επαρχιακούς και στους κεντρικούς δρόμους και να κριθεί ασφαλής από τις αρμόδιες Αρχές η μετακίνηση των ιατρών και των ασφαλισμένων.

Τα προγραμματισμένα ραντεβού που αναβάλλονται θα εξεταστούν άμεσα και κατά προτεραιότητα στις επόμενες ημέρες σε εμβόλιμες επιτροπές.

Συνεπώς, όπως επισημαίνει ο e-ΕΦΚΑ, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους ασφαλισμένους, οι οποίοι θα ενημερωθούν εγκαίρως για το νέο ραντεβού τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

DW: Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία

Μία ακόμη αλλαγή φέρνει η διάδοση της τηλεργασίας: Κυλικεία και εστιατόρια που λειτουργούν σε χώρους …