ΥΠΕΞ για κακοκαιρία Daniel στη Λιβύη

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει στην πλατφόρμα Χ εκφράζει την συμπόνια, την αλληλεγγύη και τη βαθιά λύπη της Ελλάδας για τις καταστροφές που έχει προκαλέσει και στη Λιβύη η κακοκαιρία Daniel

Την συμπόνια, την αλληλεγγύη και τη βαθιά λύπη της Ελλάδας για τις ζωές που έχουν χαθεί από το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στη Λιβύη εκφράζει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ αναφέρει:

Έχοντας πληγεί επίσης από καταστροφικές #πλημμύρες,συμπονουμε το λαό της #Λιβύης & είμαστε βαθιά λυπημένοι για τόσες πολλές ζωές που χάθηκαν λόγω της #κακοκαιρίας Daniel. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους πληγέντες και μοιραζόμαστε τον πόνο με τις οικογένειες των θυμάτων

Τουλάχιστον 150 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι τώρα από τις καταστροφικές πλημμύρες, σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό ενώ υπάρχουν φόβοι ότι οι νεκροί είναι εκατοντάδες.

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αντέχει η ΕΕ νέα διεύρυνση προς τα ανατολικά;

Ο πόλεμος στην Ουκρανία θέτει ξανά στην ευρωπαϊκή ατζέντα το ζήτημα της διεύρυνσης, 20 χρόνια …