Κασσελάκης: Τι θα κάνει μετά τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ - Δηλώσεις

«Αν πιστεύετε ότι ένα μοντέρνο, προοδευτικό κόμμα μπορεί να εκπροσωπήσει το μέλλον που θέλουμε για την πατρίδα μας, τότε την Κυριακή να πάτε να ψηφίσετε», δήλωσε από την πόλη της Ηπείρου

Τις προθέσεις του για την επομένη των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, είτε νικήσει, είτε χάσει, αποκάλυψε με δηλώσεις του από τα Ιωάννινα ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης συναντήθηκε στην πόλη της Ηπείρου με υποστηρικτές του και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Καθαρές κουβέντες. Αν κερδίσω στις εκλογές του κόμματος, θα έχω για όλα τα στελέχη ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό μυαλό ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε τη σύγχρονη Αριστερά του μέλλοντος. Αν χάσω, θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ και θα προσφέρω όσο μπορώ και στους επικεφαλής υποψηφίους μας στις Περιφέρειες της χώρας αλλά και σε όλη την κοινωνία που βιώνει απίστευτη αδικία», τόνισε και πρόσθεσε: 

«Αν πιστεύετε ότι ένα μοντέρνο, προοδευτικό κόμμα μπορεί να εκπροσωπήσει το μέλλον που θέλουμε για την πατρίδα μας, τότε την Κυριακή να πάτε να ψηφίσετε!».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Σταθεροποίηση των τιμολογίων αναμένεται τον Μάιο

Σύμμαχος των καταναλωτών είναι κατά κύριο λόγο οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η συμμετοχή των οποίων …