Κασσελάκης: Γουστάρει να ξεδοντιάσει δικαστικούς και δημοσιογράφους

Διάλογος του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με συγκεντρωμένους οπαδούς του

Δικαστικούς και δημοσιογράφους βάζει στο στόχαστρό του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Κουμουνδούρου.

Μιλώντας σε συγκεντρωμένους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης λέει σε συζήτηση με πολίτη ότι «γουστάρει» να «ξεδοντιάσει» δικαστικούς και δημοσιογράφους, αρκεί οι πολίτες να πάνε την Κυριακή να ψηφίσουν.

«Αυτό ξεκινάει από την Κυριακή» λέει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υπόσχεται ότι «στα κανάλια τέλος οι επιδοτήσεις. Πάνε και παίρνουν εκατομμύρια από τον ελληνικό λαό». Στη συνέχεια λέει ότι θα βάλει «τέλος στις ασυλίες βουλευτών» αλλά και «στο ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες».

Επίσης, λέει «τέλος οι διορισμοί των πολιτικών στα νοσοκομεία».

Οι συγκεκριμένες διατυπώσεις φέρνουν στο μυαλό παρόμοιες αναφορές του υποστηρικτή του κ. Κασσελάκη, πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Απαιτούνται απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ

H γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη υποστηρίζει ότι το υπουργείο Εσωτερικών …