Εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πού και τι ώρα θα ψηφίσουν οι υποψήφιοι πρόεδροι

Αναλυτικά η άσκηση εκλογικού δικαιώματος των υποψήφιων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου, μετά την αναβολή της περασμένης Κυριακής (10/9) εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε τη Θεσσαλία.

Ακολουθεί αναλυτικά η άσκηση εκλογικού δικαιώματος των υποψήφιων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ:

Η Έφη Αχτσιόγλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου (Εκθεσιακός χώρος Δημαρχείου Περιστερίου, Καραθεοδωρή 1) στις 10:00

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου, (Εκθεσιακός χώρος Δημαρχείου Περιστερίου, Καραθεοδωρή 1), στις 12:30.

Ο Νίκος Παππάς θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο της Καισαριανής (Δημαρχείο Καισαριανής, αίθουσα εκδηλώσεων, Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας) στις 8:45.

Ο Στέφανος Τζουμάκας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο της Καλλιθέας (Σχολικό Συγκρότημα Αγίου Νικολάου, Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου 175) στις 12:00.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό Κέντρο Νέας Ιωνίας (1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, Κρήτης 77, Νέα Ιωνία) στις 13:00.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Απόλυτα καταδικαστέα η επίθεση στην οικία της Προέδρου του Αρείου Πάγου

«Ενέργειες εκφοβισμού της δικαστικής λειτουργίας & της ανεξαρτησίας της δεν είναι ανεκτές στη δημοκρατία μας» …