Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη με Κασσελάκη: Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε τη σταθερή στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην επανεκκίνηση των συνομιλιών για εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό στο πλαίσιο των Αποφάσεων του ΟΗΕ, από το σημείο που διεκόπησαν στον Κρανς Μοντανά, όπως και στον διορισμό ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ για το Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, προκειμένου να του δώσει συγχαρητήρια για την εκλογή του, είχε ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, τόνισε τη σταθερή στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην επανεκκίνηση των συνομιλιών για εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό στο πλαίσιο των Αποφάσεων του ΟΗΕ, από το σημείο που διεκόπησαν στον Κρανς Μοντανά, όπως και στον διορισμό ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ για το Κυπριακό. 

Συνομίλησαν παράλληλα για την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κύπρο.
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Τρίτη 7.5.2024

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες …