Μαρινάκης: Εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί η ευχή μας για σοβαρή αντιπολίτευση

Δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για τη Δώρα Αυγέρη. 

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου του Δώρα Αυγέρη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. 

«Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας το παράδειγμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εγκαλεί την Κυβέρνηση διότι ακολούθησε τη νόμιμη διαδικασία για την αντικατάσταση των μελών της ΑΔΑΕ, των οποίων η θητεία έχει λήξει εδώ και έναν χρόνο», δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τη Δώρα Αυγέρη. 

Αναφέρθηκε, μάλιστα, όπως και ο κ. Ανδρουλάκης στη Βουλή και σε ένα επικείμενο πρόστιμο από την Ανεξάρτητη Αρχή σημειώνει ο κ. Μαρινάκης. 

Ρωτάμε ευθέως τον κ. Ανδρουλάκη και την κα Αυγέρη: 

  • Από πού και με ποιον τρόπο γνωρίζουν ότι μια Ανεξάρτητη Αρχή πρόκειται να επιβάλει συγκεκριμένο πρόστιμο;  
  • Και, σε κάθε περίπτωση, ποια είναι η πρότασή τους; 
  • Να διατηρηθούν ως μέλη μιας Ανεξάρτητης Αρχής πρόσωπα των οποίων η θητεία έχει λήξει;
  • Να μην αντικατασταθούν ποτέ;

«Τα πρώτα δείγματα μαρτυρούν ότι η ευχή μας να αποκτήσει επιτέλους η χώρα σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση είναι εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί» καταλήγει ο κ. Μαρινάκης. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Στο Καστελόριζο για τον εορτασμό του Πάσχα

Την Κυριακή του Πάσχα, ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» στο …