Ραπανάκης: Γιατί έφυγε από την «Αυγή» - Κατήγγειλε πολιτική «δολοφονίας χαρακτήρων» από στελέχη που στήριξαν Κασσελάκη

Ο Σπύρος Ραπανάκης, ο οποίος αποχώρησε από τη διεύθυνση της εφημερίδας, αμέσως μετά την εκλογή στην ηγεσία του κόμματος του Στέφανου Κασσελάκη, ανέφερε ότι παραιτήθηκε για να διευκολύνει την κατάσταση

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση εξηγεί σε συνέντευξή του ο πρώην διευθυντής της Αυγής, Σπύρος Ραπανάκης, αφήνοντας αιχμές κατά στελεχών του κόμματος που στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη και κάνοντας λόγο για «δολοφονία χαρακτήρων».

Ο Σπύρος Ραπανάκης, ο οποίος αποχώρησε από τη διεύθυνση της εφημερίδας, αμέσως μετά την εκλογή στην ηγεσία του κόμματος του Στέφανου Κασσελάκη, ανέφερε ότι παραιτήθηκε για να διευκολύνει την κατάσταση.

«Είναι αυτονόητη κίνηση να διευκολύνω τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την νέα ιδιοκτησία της 'Αυγής' να κάνει όποιες κινήσεις επιθυμεί, στην εφημερίδα του κόμματος» είπε.

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι εκείνος και συνάδερφοί του στην εφημερίδα, αλλά και το ραδιόφωνο του κόμματος δέχθηκαν επιθέσεις συκοφάντησης, τρομοκράτησης και δολοφονίας χαρακτήρων από υποστηρικτές της νέας ηγεσίας.

«Στην προεκλογική περίοδο τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, η Αυγή και το Κόκκινο και εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοί μου, βρεθήκαμε στο επίκεντρο μίας μεθοδευμένης επιχείρησης συκοφάντησης τρομοκράτησης και διάφορα fake news. Αυτό ξεκίνησε και από κεντρικά στελέχη του κόμματος που στήριξαν τη νέα ηγεσία. Αυτές οι επιθέσεις και η πολιτική δολοφονίας χαρακτήρων στην πραγματικότητα δεν καταδικάστηκαν από κορυφαία στελέχη του κόμματος ή από τον κ. Κασσελάκη» είπε ο Σπύρος Ραπανάκης.

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 322,37 μονάδων (+0,85%), στις 38.225,66 μονάδες …