Δημοσκόπηση Alco: Διαφορά 17 μονάδων για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Κασσελάκη

Σύμφωνα με τα στοιχεία της πανελλαδικής έρευνας της Alco, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ διατηρεί διαφορά 17 μονάδων, συγκεντρώνοντας ποσοστό 32,3% έναντι 15,3% του ΣΥΡΙΖΑ

Διατηρεί τη διαφορά στις 17 μονάδες η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και παρά τις εσωκομματικές εκλογές στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την εκλογή του κ. Κασσελάκη που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco που δημοσιεύτηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ διατηρεί διαφορά 17 μονάδων, συγκεντρώνοντας ποσοστό 32,3% έναντι 15,3% του ΣΥΡΙΖΑ, 11,8 του ΠΑΣΟΚ. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 7,7%, οι Σπαρτιάτες με 4,5%, η Ελληνική Λύση με 5%.

Δημοσκόπηση

Στο ερώτημα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για την εικόνα του κόμματος μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη: το 37% απαντά ότι η εικόνα είναι καλύτερη, το ίδιο καλή αποκρίνεται το 29%, χειρότερη λέει το 23%, το ίδιο κακή μόλις το 2%. Δεν απάντησε το 9%.

Δημοσκόπηση

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γέλεν: Η ανεξαρτησία της Fed, «κλειδί» για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα

Στην ομιλία της την ερχόμενη Παρασκευή η Γέλεν θα επιχειρηματολογήσει ως προς τη διατήρηση της …