Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

Αυξάνεται η ευθύνη για την κοινοβουλευτική παρουσία της Ν.Δ λόγω της απουσίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη Βουλή αν και θα εκπροσωπείται από τον κ. Πολάκη και τον κ. Παππά, τις ίδιες παλιές φθαρμένες φωνές, είπε ο κ. Μητσοτάκης 

Στην πρώτη επίσημη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας μετά τη νίκη στις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «είμαστε μια χώρα που μπορεί να αντιστέκεται και στέκεται όρθια στις αντιξοότητες».

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τους βουλευτές και διαμήνυσε ότι «πρόκειται για μία νέα αφετηρία ενεργοποίησης και δουλειάς στον απόηχο των καταστροφών από την κλιματική αλλαγή και την ακρίβεια». 

«Η σκέψη μας είναι σήμερα στον Βόλο και τη βόρεια Εύβοια», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «το κράτος είναι παρόν με όλα τα μέσα και θα σταθεί δίπλα στους πληγέντες. Θα φτιάξουμε τις υποδομές μας καλύτερες»

Σε ό,τι αφορά τους στόχους της δεύτερης θητεία της διακυβέρνησης της Ν.Δ. ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «προχωράμε ταυτόχρονα και στο πρόγραμμα της δεύτερης θητείας μας με στόχο τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Εφτά νομοσχέδια έχουν ήδη ψηφιστεί».

«Αυξάνονται σημαντικά οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων όπως και οι συντάξεις και τον Απρίλιο θα έχουμε την τέταρτη αύξηση του κατώτατου μισθού. Το εργασιακό νομοσχέδιο θα επιτρέπει στους συνταξιούχους χωρίς να περικόπτονται οι συντάξεις και αυτό με αυτό επιτυγχάνουμε αύξηση του σταθερού εισοδήματος. Χωρίς έπαρση και αλαζονεία υλοποιήσαμε τις μισές μας δεσμεύσεις με το εργασιακό νομοσχέδιο», είπε ο πρωθυπουργός.

Οι ευθύνοντες αυξάνονται τόνισε ο πρωθυπουργός καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα είναι στη βουλή. Ωστόσο, όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπείται από τον κ. Πολάκη και τον κ. Παππά, τις παλιές φθαρμένες φωνές και τα σαθρά υλικά.

Αναφερθείς στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «στόχος μας είναι στις περιφέρειες και τους δήμους να νικήσει το «γαλάζιο της Ν.Δ» και σας καλώ να στηρίξετε αυτή τη μάχη διότι η κυριαρχία δεν αφορά μόνο στις εθνικές εκλογές αλλά και την κυριαρχία στις τοπικές κοινωνίες.»

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επενδυτική βαθμίδα: Τα οφέλη - Τα ομόλογα, το Χρηματιστήριο και οι τράπεζες

Τα πρώτα θετικά αποτελέσματα από την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας άρχισαν να γίνονται ορατά Τα …