ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική Γραμματεία μετά το ταξίδι του Κασσελάκη στην Κύπρο

Προτεραιότητα του νέου προέδρου είναι η σύγκληση των κομματικών οργάνων - Στις 5 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα

Μετά το ταξίδι του Στέφανου Κασσελάκη στην Κύπρο και τις επαφές που θα έχει στο Νησί της Αφροδίτης με την πολιτική ηγεσία, αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του νέου προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προτεραιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη-όπως και ο ιδιος δήλωσε στη χθεσινοβραδινή του συνέντευξή του, είναι η  σύγκληση των οργάνων του κόμματος. Άλλωστε όπως ανακοινώθηκε χθες από το γραφείο Τύπου του κόμματος, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με την Πολιτειακή και Πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει προγραμματίσει και περιοδείες σε πόλεις της περιφέρειας, ανά την Ελλάδα. 

Επόμενη συνεδρίαση οργάνου θα είναι αυτή της Πολιτικής Γραμματείας, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ο άμεσος σχεδιασμός που έχει γίνει.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνταξιούχοι: Ποιοι μη μισθωτοί εξαιρούνται από την καταβολή πόρου για ΕΦΚΑ

Τι ισχύει για κάθε περίπτωση - Αναλυτικός κατάλογος με ερωτήσεις και απαντήσεις Του Χρυσόστομου Τσούφη …