Χάρης Δούκας: Ο μόνος υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων που επισκέφτηκε τα συνδικάτα

Τα γραφεία της ΓΣΕΕ επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων  Χάρης Δούκας, ενημερώνοντας τα μέλη του Προεδρείου και εκπροσώπους μεγάλων συνδικαλιστικών οργανώσεων για το προεκλογικό του πρόγραμμα. Για την ακρίβεια ο Χάρης Δούκας είναι ο μόνος υποψήφιος που επισκέπτεται το κτίριο της οδού Πατησίων, εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για τους εργαζόμενους της Αθήνας. Στη ΓΣΕΕ τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Γιάννης Παναγόπουλος με το Γενικό Γραμματέα Νίκο Φωτόπουλο, ενώ παρόντες ήταν και οι: Γεώργιος Γεωργακόπουλος - Γραμματέας Οικονομικού, Βαγγέλης Μουτάφης - Οργανωτικός Γραμματέας, Θανάσης Δανούσης - Αν. Γεν. Γραμματέας, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος - Γραμματέας Τύπου, Απόστολος Ραφτόπουλος - Αν. Γραμ. Οργανωτικού, Νίκος Ηλιόπουλος - Πρόεδρος Ομοσπονδίας Χειριστών Βαρέων Μηχανημάτων, Κώστας Κουλούρης - Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Αθήνας, Γιώργος Χότζογλου - Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού - Τουρισμού, Γιάννης Γκουτζαμάνης - Γραμματέας Περιβάλλοντος και άλλα συνδικαλιστικά στελέχη.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν άμεσα το εργατικό δυναμικό της Αθήνας, όπως οι συνθήκες απασχόλησης του ανθρώπινου δυναμικού, η αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας και της κλιματικής αλλαγής, οι υποδομές, η προσβασιμότητα και ο δημόσιος χώρος, η δια βίου μάθηση, η πράσινη ανάπτυξη, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός, η μείωση των δημοτικών τελών, η έξαρση θανάτων αστέγων και εξαρτημένων ατόμων, κ.λ.π. Η ΓΣΕΕ δια του προέδρου της, ευχήθηκε στον κ. Δούκα καλή επιτυχία με την προσδοκία οι εκλογές  να έχουν τη μαζική συμμετοχή των Αθηναίων, για μια Αθήνα που θα σχεδιάζει και θα υλοποιεί στην κατεύθυνση της βιώσιμης κινητικότητας, της περιβαλλοντικής, κοινωνικής και οικονομικής βιωσιμότητας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Απαιτούνται απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ

H γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη υποστηρίζει ότι το υπουργείο Εσωτερικών …