Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Στέφανος Κασσελάκης 

Στον σύντομο διάλογό τους μπροστά στις κάμερες, η κα Σακελλαροπούλου του ευχήθηκε «καλή επιτυχία στα καθήκοντα  που καλείστε να ασκήσετε σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις»
 

Την πρώτη επίσημη συνάντηση με την ΠτΔ, Αικ. Σακελλαροπούλου έχει ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον υποδέχθηκε στις 11:00 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, σε μία εθιμοτυπική συνάντηση.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη, και την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.

Στον σύντομο διάλογό τους μπροστά στις κάμερες, η κα Σακελλαροπούλου του ευχήθηκε «καλή επιτυχία στα καθήκοντα  που καλείστε να ασκήσετε σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις».  

κασσελάκης σακελλαροπουλου

Λίγο αργότερα, ο κ. Κασσελάκης έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί με τον Νίκο Φίλη, μια συνάντηση με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς τις προηγούμενες μέρες είχε χαρακτηρίσει τον νέο πρόεδρο ως «Τραμπ» και «Μπέπε Γκρίλο».

Το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στην Κύπρο, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη. Ο κ. Κασσελάκης θα έχει επαφές με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη αλλά και τους αρχηγούς των κομμάτων.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολική ψήφος: Πάνω από 200.000 Έλληνες θα ψηφίσουν στις προσεχείς ευρωεκλογές

Οι εκλογείς που θα ψηφίσουν επιστολικά στις Ευρωεκλογές προέρχονται από 128 διαφορετικές χώρες μεταξύ των …