Χαρδαλιάς: Στη Δραπετσώνα με τους συνεργάτες του

Ο υποψήφιος περιφερειαάρχης Αττικής χαλάρωσε με τους συνεργάτες του λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες

Η προεκλογική περίοδος για τις αυριανές αυτοδιοικητικές εκλογές τελείωσε και επίσημα χθες τα μεσάνυχτα και σήμερα οι υποψήφιοι και τα επιτελεία τους ετοιμάζονται για την αυριανή μάχη της κάλπης.

Σε μια διαφορετική κίνηση, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, έφαγε το μεσημέρι με τους εθελοντές της καμπάνιας του, τα νέα παιδιά που εργάστηκαν τους τελευταίους δύο μήνες για την υποψηφιότητά του.

Χαρδαλιάς

Το τραπέζι έγινε στην ταβέρνα του Κατσόγιαννου στη Δραπετσώνα, μια άκρως συμβολική κίνηση, καθώς πρόκειται  για την πιο παλιά και ιστορική ταβέρνα της Δραπετσώνας, η οποία λειτουργεί στο ίδιο σημείο από το 1930, καθώς και μία από τις πιο παλιές του Πειραιά.

Χαρδαλιάς

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ 3Κ/2024. Προσλήψεις στην Τράπεζα Ελλάδος και Εθνικό Τυπογραφείο (ΦΕΚ)

ΑΣΕΠ 3Κ/2024 – ΦΕΚ Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 14/01.05.20243Κ/2024 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με …