Γιάννης Οικονόμου: Συναντήθηκε με στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών

«Το επιστημονικό έργο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών δίνει στην ΕΛ.ΑΣ. συγκριτικό πλεονέκτημα στον αγώνα ενάντια στο έγκλημα, οργανωμένο και μη», αναφέρει ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας

«Σήμερα, στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, είχα την ευκαιρία να συναντηθώ και να συνομιλήσω με Αξιωματικούς και έμπειρα στελέχη μιας Υπηρεσίας που έχει καθοριστική συμβολή στις εξιχνιάσεις σημαντικών υποθέσεων που έχει διερευνήσει η ΕΛ.ΑΣ», αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Οικονόμου.

«Μέσω της άρτιας τεχνογνωσίας που διαθέτει το προσωπικό και του τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού, η Υπηρεσία συνδράμει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. 

Το επιστημονικό έργο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών δίνει στην ΕΛ.ΑΣ. συγκριτικό πλεονέκτημα στον αγώνα ενάντια στο έγκλημα, οργανωμένο και μη.», προσθέτει ο ίδιος.

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Μεγάλη Εβδομάδα

Την πρόγνωση του καιρού μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο έκανε ο μετεωρολόγος του ΕΡΤNews, κ. …