Κωνσταντοπούλου: Δηλώσεις για την υπόθεση του Μιχάλη Χουρδάκη

«Στην κοινωνία έχουμε πει καθαρά, δεν κοιτάμε ούτε Αριστερά, ούτε Δεξιά. Κοιτάμε μπροστά», δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

Νέες αιχμές για τον βουλευτή Μιχάλη Χουρδάκη, ο οποίος τέθηκε εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, άφησε με δηλώσεις της στο περιστύλιο της Βουλής η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «Προσωπικές ατζέντες, λοξοδρομήσεις και λοξοκοιτάγματα προς τα δεξιά», προσθέτοντας ότι «δεν έχουν καμία θέση στην κοινοβουλευτική ομάδα» του κόμματος.

Πιο αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε τη συνοχή και το έργο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας που είναι η μόνη που ασκεί πραγματική αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση. Προσωπικές ατζέντες, λοξοδρομήσεις και λοξοκοιτάγματα προς τα δεξιά και την Δεξιά δεν έχουν καμία θέση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Στην κοινωνία έχουμε πει καθαρά, δεν κοιτάμε ούτε Αριστερά, ούτε Δεξιά. Κοιτάμε μπροστά. Η Αριστερά, οι αρχές και οι αξίες της, είναι αυτές που εμπνέουν τη στάση και τη δράση μας και θα τις υπερασπιστούμε μέχρι τέλους».
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Με ζημία 6,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2023 η ρωσική Gazprom

Οι ζημιέ της Gazprom έφτασαν στα 6,84 δισ. δολ.  Ζημιές για πρώτη φορά σε διάστημα …