Γεραπετρίτης: Επικοινωνία με τον Παλαιστίνιο ΥΠΕΞ

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης αναφέρθηκε στο σχέδιο πέντε σημείων για τη διαχείριση της κρίσης, που παρουσίασε στη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών ΕΕ και κρατών-μελών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου

Την ανάγκη να αποτραπεί η κλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή σε περιφερειακό επίπεδο, τόνισαν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και ο Παλαιστίνιος ομόλογός του Ριάντ Αλ Μαλίκι. Επίσης, συμφώνησαν να διατηρήσουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Κατά την επικοινωνία, ο Γιώργος Γεραπετρίτης αναφέρθηκε στο σχέδιο πέντε σημείων για τη διαχείριση της κρίσης, που παρουσίασε στη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών ΕΕ και κρατών-μελών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, με το οποίο συντάχθηκε ο Παλαιστίνιος ομόλογός του, δίνοντας έμφαση στη ανάγκη διάνοιξης ανθρωπιστικών διαδρόμων και προστασίας των αμάχων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Service στους βιομηχάνους-Εξαήμερη εργασία-Μισθωτοί-σκλάβοι έξι ημερών με εντολή Κυριάκου– Αδωνη

Η κυβέρνηση επιβάλλει υποχρεωτική απασχόληση εφόσον το θελήσει ο εργοδότης Ποιος μισθωτός ενώ έχει προσληφθεί …