Χατζηδάκης: Όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες να συνδέσουν τους λογαριασμούς τους με το IRIS

Μέσω του συστήματος IRIS, οι καταναλωτές εξασφαλίζουν συναλλαγές χωρίς προμήθειες ενώ σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών επιδιώκεται έτσι και ένα παράλληλο «χτύπημα» στη φοροδιαφυγή

Όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι θα πρέπει να συνδέσουν τους επαγγελματικούς τους λογαριασμούς με το σύστημα άμεσων πληρωμών IRIS ανακοίνωσε ο ΥΠΕΘΟ Κωστής Χατζηδάκης κατά την παρουσίαση του νομοσχεδίου που προβλέπει δέσμη μέτρων για τις εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων αλλά και νέες βελτιώσεις στον εξωδικαστικό. Μέσω του συστήματος IRIS, οι καταναλωτές εξασφαλίζουν συναλλαγές χωρίς προμήθειες ενώ σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη επιδιώκεται έτσι και ένα παράλληλο «χτύπημα» στη φοροδιαφυγή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ 3Κ/2024. Προσλήψεις στην Τράπεζα Ελλάδος και Εθνικό Τυπογραφείο (ΦΕΚ)

ΑΣΕΠ 3Κ/2024 – ΦΕΚ Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 14/01.05.20243Κ/2024 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με …