Ρωμανός (ΝΔ) για Κασσελάκη: Ο «πολακισμός» έχει γίνει, πλέον, επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο νέος αρχηγός έφτασε στο απόλυτο σημείο χυδαιότητας, να εξισώσει τους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς με τους μαυραγορίτες της κατοχής, αναφέρει ο κ. Ρωμανός

Δριμύτατη επίθεση σε βάρος του κ. Κασσελάκη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, χαρακτηρίζοντας χυδαιότητα και «πολακισμό» την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την οποία ασκούσε κριτική στη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού.

Ο κ. Ρωμανός στην κριτική του παρέπεμψε και στην στενή σχέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ο «πολακισμός» έχει γίνει, πλέον, επίσημη γραμμή. Ο νέος αρχηγός έφτασε στο απόλυτο σημείο χυδαιότητας, να εξισώσει τους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς με τους μαυραγορίτες της κατοχής. Καλά ξεμπερδέματα στον ΣΥΡΙΖΑ.»

Ειδικότερα, την αντίδραση του κ. Κασσελάκη προκάλεσαν οι αναφορές του κ. Μητσοτάκη σε συνέντευξη στην αγορά ελαιόλαδου με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για «κυβέρνηση λαδεμπόρων».

Σε ανάρτησή του στα social media ο κ. Κασσελάκης έγραψε ότι «κι όμως, με την τιμή του λαδιού σε ύψη που φέρνουν απόγνωση στις οικογένειες, το είπε ο Πρωθυπουργός στην αποψινή του συνέντευξη: Αυτό που είναι πρόβλημα για τον καταναλωτή είναι όφελος για τον παραγωγό. Και επισήμως, κυβέρνηση λαδέμπορων».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Ρωμανού:

Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει δώσει μόνο τα κλειδιά του κόμματος στον κ. Πολάκη, αλλά απ´ ό,τι φαίνεται και τους κωδικούς των λογαριασμών του στα social media. Ο «πολακισμός» έχει γίνει, πλέον, επίσημη γραμμή. Ο νέος αρχηγός έφτασε στο απόλυτο σημείο χυδαιότητας, να εξισώσει τους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς με τους μαυραγορίτες της κατοχής. Καλά ξεμπερδέματα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επενδυτική βαθμίδα: Τα οφέλη - Τα ομόλογα, το Χρηματιστήριο και οι τράπεζες

Τα πρώτα θετικά αποτελέσματα από την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας άρχισαν να γίνονται ορατά Τα …