Παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στα Χανιά

Ο πρωθυπουργός, έφτασε  λίγο πριν από τις 11.00 στο Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου -  Στα Χανιά βρίσκεται και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποιούνται στα Χανιά και οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Ο πρωθυπουργός, έφτασε  λίγο πριν από τις 11.00 στο Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνός για την επίσημη δοξολογία.

 Στα Χανιά βρίσκεται και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης ενώ το παρών δίνουν τόσο ο Δήμαρχος Χανίων, όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων.

Μητσοτάκης

Μητσοτάκης


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 322,37 μονάδων (+0,85%), στις 38.225,66 μονάδες …