Επίθεση Μπέου σε δημοσιογράφους: «Σκουπίδια, είστε άπλυτοι»

 Η επίθεση του δημάρχου Βόλου έγινε με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη με το πόσιμο νερό μετά τις καταστροφές από τις κακοκαιρίες

Επίθεση κατά των δημοσιογράφων εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, χρησιμοποιώντας βαρύτατες εκφράσεις με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη με το πόσιμο νερό μετά τις καταστροφές από τις κακοκαιρίες.

Ειδικότερα, ο κ. Μπέος στράφηκε εναντίον της κ. Τασοπούλου, λέγοντας «σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι. Άπλυτοι. Ρε Τασοπούλου σε πειράζει το νερό που κόβεται στις 10-11, σε πειράζει; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο. Τι σε νοιάζει εσένα μωρή».

Ο δήμαρχος Βόλου συνεχίζοντας την επίθεση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς είπε ότι «σε μένα κάνεις κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα δύο νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το ρε κοπρίτες, ξεφτίλες».
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεωργούλης: Αν δεν ήμουν αθώος δεν θα κατέβαινα υποψήφιος

Η πενταετία ήταν δημιουργική και προσέφερα μέσα στο ευρωκοινοβούλιο, τόνισε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και εκ νέου …