Σε εξέλιξη η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη

Έχουμε ευθύνη να φέρουμε τους απόδημους Έλληνες πίσω, είναι εθνική ευθύνη και εθνικό στοίχημα, είπε ο Στ.Κασσελάκης - Έχουμε κάνει καλή αρχή, απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με ευχές για καλό μήνα ξεκίνησε στις 10 το πρωί η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε περίπου μία ώρα αργότερα.

Ο πρωθυπουργός ρώτησε τον κ. Κασσελάκη εάν έχει προσαρμοστεί στους καινούργιους χώρους, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «Στη Βουλή όχι ακόμη, αλλά μια μέρα εύχομαι πλήρως. Στο κομματικό περιβάλλον σίγουρα. Και στην Ελλάδα. Έχουμε ευθύνη να φέρουμε τους απόδημους Έλληνες πίσω, είναι εθνική ευθύνη και εθνικό στοίχημα».

Ο πρωθυπουργός απάντησε πως η κυβέρνηση έχει κάνει μια καλή αρχή με το νομοσχέδιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους απόδημους να ψηφίζουν από το μόνιμο τόπο διαμονής τους, με τον κ. Κασσελάκη να απαντά ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δίνει το δικαίωμα στο εκλέγειν και όχι στο εκλέγεσθαι.

Ο πρωθυπουργός απάντησε ότι «αυτά θα τα συζητήσουμε» και πρόσθεσε ότι το Σύνταγμα αναγνωρίζει σε όλους τους Έλληνες πολίτες το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Επισκέφθηκε φυλάκια στο Καστελλόριζο

Ο υπουργός αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη και τους οπλίτες και τους ευχαρίστησε για την …