Τεμπονέρας: Τι θα έλεγα στην ομιλία μου αν δεν ήταν η διχαστική τοποθέτηση Κασσελάκη

 Απόψε συνεδριάζει η «Ομπρέλα» και η ομάδα Τεμπονέρα

«Αυτή είναι η ομιλία την οποία θα εκφωνούσα εάν δεν είχε μεσολαβήσει η διχαστική τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη» τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Τεμπονέρας. 

«Μοναδικός εγγυητής για ηρεμία, συλλογικότητα, πολιτικές επεξεργασίες και γρήγορες αποφάσεις δεν μπορεί να είναι άλλος από την ηθική της Αριστεράς, από το καταστατικό μας, τις αξίες μας, τη συλλογικότητα την οποία οφείλει να υπερασπιστεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Μια αριστερή ηγεσία κατευνάζει, συνθέτει, ενώνει, διεκδικεί την συνέχεια και την μεγέθυνση  του κόμματος» επισημαίνει μεταξύ άλλων στην ομιλία που είχε ετοιμάσει το μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ. 

 Απόψε συνεδριάζει η «Ομπρέλα» και η ομάδα Τεμπονέρα, με το ενδεχόμενο αποώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι ανοιχτό.  

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λεωφόρο Κηφισίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στη Λεωφόρο Κηφισίας, περιοχής Δήμου Κηφισιάς Λόγω εκτέλεσης εργασιών, το …