Πλεύρης στον ΣΚΑΪ για Πολάκη: «Ο Πολάκης λέει ανοησίες για άλλη μια φορά»

«Είναι γιατρός και επιλέγει να επιτεθεί στην κ. Αναγνωστοπούλου σε θέμα που σχετίζεται με την υγεία της. Δεν είναι ελεεινός ο άνθρωπος;» είπε ο κ. Πλεύρης για τον Παύλο Πολάκη

Σφοδρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη για την ανάρτηση αναφορικά με τη χορήγηση αντι-ιικού φαρμάκου στην Σία Αναγνωστοπουύλου το 2022 εξαπέλυσε και ο πρώην υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο ο κ. Πολάκης, έχουν μια εσωκομματική κόντρα, αυτό δεν με ενδαφέρει καθόλου» είπε ο κ. Πλεύρης χαρακτηρίζοντας την ανάρτηση χυδαία, καθώς αποκαλύπτει απόρρητα ιατρικά στοιχεία της κ. Ανανωστοπούλου, τη στιγμή μάλιστα που ο κ. Πολάκης είναι γιατρός και έχει διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Αφού διέψευσε αυτό που ισχυρίστηκε ο κ. Πολάκης λέγοντας ότι «εγώ δεν επικοινώνησα ποτέ μαζί του όσο ήμουν υπουργός παρά μόνο στα θέματα τα κοινοβουλευτικά», είπε: «Τα αντιικά φάρμακα είχαν την εξής διαδικασία για να καταλάβετε πόσο ανόητο είναι αυτό που λέει ο κ. Πολάκης, που τα λέει με την ανοχή του κ. Κασσελάκη. Για την κ.Αναγνωστοπούλου όπως και για όλους τους ασθενείς γινόταν συνταγογραφηση από γιατρό και η επιτροπή ενέκρινε αν πληρούσαν τα κριτήρια σε διαδικασία που ολοκληρωνόταν σε 24 ώρες. Η κ. Αναγνωστοπουλου προς τιμή της ακολούθησε τη διαδικασία όπως όλοι οι πολίτες».

«Ο κ. Πολάκης λέει ανοησίες, όλα γινονταν βάσει επιτροπής. Η διαδικασία είναι συγκεκριμένη με κριτήρια. Είναι ψεύτης και συκοφάντης ο κ. Πολάκης, που λειτουργεί ως μπροστινός του κ. Κασσελάκη. Όπως γινόταν επί Τσίπρα, έβγαινε ο Πολάκης και έβριζε και υπηρχε ανοχή, τώρα έχει την ανοχή του κ. Κασσελάκη» πρόσθεσε ο κ. Πλεύρης.

«Είναι γιατρός και επιλέγει να επιτεθεί στην κ. Αναγνωστοπούλου σε θέμα που σχετίζεται με την υγεία της. Δεν είναι ελεεινός ο άνθρωπος;» είπε και πρόσθεσε: «Τα αντι-ικα δεν ήταν ό,τι γουστάρει ο Πολάκης ή Πλεύρης. Υπήρχαν κριτήρια. Ειναι χυδαίο αυτό που υπονοεί και για μένα, ότι καθόμουν σε μια καρέκλα και έβλεπα τις αιτήσεις και έλεγα ότι αυτός δεν θα πάρει επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ικανοποίηση Μητσοτάκη για τη συνάντηση με Ερντογάν

Δίπλα στις διαπιστωμένες διαφωνίες που έχουμε με την Τουρκία, μπορούμε να γράφουμε μία παράλληλη σελίδα, …